Kehitysvammaisten Uudenmaan tukipiiry ry / laivaseminaari 28.-30.10.2017

28-10-2017 14:30 - 30-10-2017 10:10

Kehitysvammaisten Uudenmaan Tukipiirin verkostoseminaari
risteily 28-30.10.2017

Tervetuloa
verkostoitumaan ja keskustelemaan tulevan SOTE:n ja vammaislainsäädännön
vaikutuksista kehitysvammaisten henkilöiden elämään la. 28 – ma. 30.10.2017 m/s Mariellalle

Seminaarilla mukana mm.

Susanna Lehti OTM, Susanna Lehti ja kumppanit oy

Markku Niemelä, Sosiaalineuvos

Jaana Laaksonen Asiakkuusjohtaja, Rinnekoti-Säätiö sr

Kaarina Kilpeläinen Talousjohtaja, Eteva kuntayhtymä

Ville Villberg, Taidoista työpoluiksi –projekti, kehitysvammaisten työllistymistä edistävä hanke

Petri Virolainen, Ystävyyden suurlähettiläs

Tarja ja Tiina, kehitysvammaisten omaohjelma seminaarin aikana, Validia

Yms. ajankohtaista asiaa…

Lähtö Katajannokan terminaalista la 28.10 klo 14.30 (maihinnousu korttien jako alkaa)

Paluu Katajannokan terminaaliin ma 30.10 klo 10.10

Sitovat ilmoittautumiset 15.9.2017 mennessä kuptoimisto@gmail.com

Ilmoita koko nimesi, syntymäaikasi, kaikkien samassa
hytissä matkustavien tiedot, sekä Food Garden valinnat

esim. matti
meikäläinen 28.10.2017 ateriat 3, 2, 3

Samassa hytissä maija meikäläinen 30.10.2017 ateriat 4, 5, 4

Ateria valinnat:

Alkupala vaihtoehdot:

2 Lohiduo: lohitartar ja lohenmätiä, lohta keitettynä
sekä etikkakurkkua, palsternakkapyreetä ja parmesaanilastuja.

3 Kevyesti halstrattua, katajanmarjoilla graavattua
poronselkää, herkkutatilla maustettua kukkakaalicremeä sekä puolukkasiirappia

4 Konfiteerattua punajuurta, kukkakaalicremeä sekä
bataattisipsejä

Pääruoka vaihtoehdot:

2 Halstrattua
taimenta, perunamuhennosta sekä shamppanjakastiketta

4 Peuranseläkettä,
sieniä, perunapyreetä, tummaa omenasiiderikastiketta ja savustettua timjamiemulsiota

5 Savoykaalikääryle,
sieniä, sipulia ja maissia sekä puylin viinietikkaa,

palsternakkapyreetä ja friteerattua mustajuurta

Jälkiruoka vaihtoehdot:

2 Skoonelaista omenakakkua ja calvadosta sekä omenasipsejä

3 Mutakakkua, passionmousse ja vadelmacoulis

4 Mansikkakeittoa, mangosorbettia, vaahtokarkkeja ja paahdettua kookosta

Matkan hinnat per henkilö

1h/hytti

225,00 €

2h/hytti

185,00 €

3h/hytti

165,00 €

4h/hytti

140,00 €

Matkan hinta sis. seminaarin, majoituksen A-luokan hytissä, meriaamiaisen meno-paluu

– Viking
Buffet -illallinen ,menomatka ja Food Garden –illallinen, paluumatka

Yhteyshenkilö/ matkanjohtaja Jukka Ekman

puh. +358400 900808

jukka.ekman@gmail.com